Egy barátomtól kaptam az első digitális rajztáblámat, és már akkor nagyon boldoggá és izgatottá tett a lehetőségek végtelensége az alkotásra. Azóta vettem egy újat, amin már a digitális ceruza is vezeték nélküli, ezzel is megkönnyítve az alkotás szabadságát.   Különböző grafikai programokkal használva, mint pl. a Photoshop, vagy a Corel draw rengeteg ötletünket festhetjük, rajzolhatjuk meg anélkül, hogy nagyobb összegű beruházásokba kezdenénk. Kíséletezhetünk szabadon a színekkel és formákkal, különböző effectekkel, és nem kell sokat költenünk papírra vászonra, festékre, hogy megtanuljunk rajzolni. Valamint az sem utolsó szempont; így a legkisebb helyen is elférünk ;)

Kirakatrendezőnek és dekoratőrnek tanultam, és azon szerencsések közé tartozom, akik a szakmájukban dolgozhatnak. Egy ruházati cégnél kezdtem a pályafutásom ahol az árukat rendeztem a kirakatokban, de a hosszú évek alatt a szakmához tartozó teljes területre van rá és belelátásom a grafikai tervezéstól, a készítésen át,  a tényleges kivitelezésig. Kézzel-géppel, szögelve-ragasztva, ahogy épp az adott feladat kívánta:) Varázsoltam már autó kopott karosszériáját újszerűvé fóliázással, terveztem arculatot, változtattam esztétikussá üzletportálokat, és mindig elégedettséggel töltött el, ha valamit sikerült fantáziadúsabbá/látványosabbá tenni néhány egyszerű ötlettel.

Házibarkács megoldásokkal kényelmesebbé és látványosabbá tehetjük környezetünk. Így kerül pl függöny helyett homokfújt hatású matrica az ablakra, ami esztétikus, könnyebben tisztítható, és a fényviszonyok változásával is megőrzi nekünk a magánéletünk nyugalmát:) Egyszerű, könnyen kivitelezhető ötletekkel pedig egyénivé tehetjük használati tárgyainkat, vagy feldobhatjuk megúnt régi bútorainkat.